Alternate text

 

Alternate text

 

Participați la FACTORY 4.0 Conference & 3D Augmented Reality Expo

 

Aceasta este singura conferință din 2020 care reunește cea mai mare comunitate de experți din industria 4.0, lideri din sectorul public și privat.

 

Digital Twin este partener al acestei conferințe, descoperiți agenda accesand linkul de mai jos

AGENDA EVENIMENT

ÎNSCRIERE GRATUITĂ AICI

 

Conținutul prezentarilor este gândit pentru a oferi cunoștințe relevante celor implicați în digitalizarea proceselor de producție. Prin participare veți cunoaște strategii, oameni, tehnologii și soluții de transformare digitală a afacerilor.

 

În calitate de cofondator Digital Twin voi susține prezentarea despre Antreprenoriat în Industry4.0, marți 13 octombrie 2020 ora 14:50.

 

Ne vedem online!

Laurențiu

Digital Twin este partenerul Siemens Digital Industries Software în România și oferă soluții pentru dezvoltare digitală a produsului. Ajutăm clienții să realizeze adevăratul potențial al oamenilor, tehnologiei și al afacerilor. În ultimii 4 ani, echipa noastră a investit mult timp și energie pentru a aduce firmelor din Romania avantajele digitalizării. Suntem furnizori preferați la peste 100 companii, am creat primul blog pentru comunitatea dezvoltatorilor de produse, am dezvoltat primul portal de training gratuit și am publicat studii de caz cu implementări de succes.