În perioada 10-11 iunie 2024 va avea loc a doua ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești,  2nd EELISA Scientific Student Competition (SSC),  găzduită de Universitatea de Tehnologie și Economie din Budapesta, Ungaria, în format hibrid.

Anunțul competiției este publicat la adresa https://eelisa.eu/events/eelisa-2024-student-scientific-competition/, iar atașat regăsiți flyer-ul.

Sunt eligibili să participe studenții la studiile universitare de licență, masterat și doctorat din orice domeniu, pentru a-și prezenta lucrările de cercetare efectuate cu un profesor coordonator.

Studenții (sau grupuri de 1-2 studenți) care doresc să participe, trebuie să se înscrie la SSC cu un rezumat al lucrării de cercetare până pe 15 aprilie 2024, prin accesarea acestui link:  bit.ly/eelisa-ssc24.

Pentru participare este necesară încărcarea lucrării de cercetare de 20-60 de pagini înainte de 22 mai 2024. Nu există o selecție preliminară: studenții (-grupuri) vor face o scurtă prezentare (12-15 minute) a lucrării de cercetare fie fizic, la Budapesta, fie online.

Toate lucrările de cercetare vor fi verificate și evaluate de doi evaluatori înainte de eveniment și apoi evaluate de un juriu științific pe baza prezentărilor orale.

SSC se va încheia cu ceremonia de premiere a câștigătorilor.

Pentru prezentarea fizică a lucrărilor la Budapesta, POLITEHNICA București va acoperi costurile de deplasare (transport și cazare) pentru un număr limitat de propuneri, conform unei selecții interne.

De asemenea, dacă doriți să fiți informați, Dvs. sau colegii,  asupra evenimentelor din cadrul alianței, vă rog să urmăriți anunțurile de pe pagina alianței, https://eelisa.eu/news-events/, și să vă  înscrieți pentru a primi  Newsletter-ul, https://eelisa.us14.list-manage.com/subscribe?u=274977691076baa6820833fdc&id=ddc3209d60.