În cadrul proiectului „EELISA UNFOLDS - Unlocking Full innOvation capacity buiLDing and entrepreneurship”, în care Universitatea POLITEHNICA din București are calitatea de partener, organizăm un eveniment de tip „Innovation Talks” – mai multe detalii [aici].

Avem onoarea de a vă invita să participați vineri30 septembrie 2022, începând cu ora 17:00, în sala AN 010, Rectorat, Universitatea POLITEHNICA din București la evenimentul Innovation Talks cu tema - A Business Theory of Commodities for R&I Entrepreneurship.

Speaker: Dr. George CREȚU este un Antreprenor și Investitor cu mulți ani de experiență, legat de UPB și Axiobit, o afacere înființată de un grup de experți care își propune să gestioneze spațiul de „mister” al managementului inovației. Domnul George CREȚU are o educație multidimensională și o experiență axată pe o înțelegere holistică a proceselor sociale și de afaceri: doctorat în Management la Swiss Management Center University; Master of Science în Management la Universitatea din New York, Statele Unite ale Americii; Licențiat în Afaceri Economice Internaționale la Academia de Studii Economice București, România; Licență în Inginerie Mecanică la Institutul Politehnic Cluj Napoca, Romania; Administrarea afacerilor la Preston Business School, Marea Britanie; Management de proiect la Universitatea din Histadrut, Israel. Domnul George CREȚU este specializat în înțelegerea performanței organizației prin luarea deciziilor operaționale, modelarea și execuția managementului proceselor de afaceri, Arhitectura de afaceri – Cadrul Zachman, Arhitectura orientată pe servicii, Lean Six Sigma, arhitectura Social BPM și metodologia Design Thinking.

Grupul țintă vizat de acest Innovation Talks: studenți (licență/master/doctorat), cadre universitare, cercetători,  publicul interesat ș.a.

Streaming live pe YouTube (EELISA YouTube channel) - Link-ul către streamul live pe YouTube va fi publicat cel târziu pe data de 30 septembrie 2022, cu puțin timp înainte de începerea evenimentului.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați: https://eelisa.eu/events/eelisa-innovation-talks-3-a-business-theory-of-commodities-for-ri-entrepreneurship/